banner juichen

Stichting MUZIEKTHEATER
NIET REmmen

Het MuziekTheater wil het iedereen mogelijk maken om mee te kunnen doen met musicals en theater. Je hoeft geen ervaring te hebben met zingen, acteren, dansen enz. om deel te kunnen nemen aan producties van deze stichting. Jong en oud zijn welkom! Bij het maken van een productie komt veel kijken. Zang, dans en acteerwerk moet uitvoerig geoefend worden. En dat doen we met veel plezier! We repeteren op een vaste avond onder leiding van onze dirigent of regisseur. In de laatste weken voor de première vinden er vaak meerdere extra repetities plaats. Binnen onze stichting zijn er ook vrijwilligers nodig, voor bijvoorbeeld decor, kleding, attributen. Ook hiervoor kun je je opgeven. 

Meld je aan

ARTISTIEK TEAM

Het artistiek team van het muziektheater bestaat uit een dirigent en een regisseur.
Samen zijn zij verantwoordelijk voor het eindresultaat van de productie.

minou

REGISSEUR

Minou Otten woont al meer dan 25 jaar in Drenthe en houdt vanaf haar prille jeugd al van theater en muziek. Zij volgde de docentenopleiding theater in Kampen (nu in Zwolle) en gaf vanaf begin van de eighties tot nu theaterles en regisseerde vele voorstellingen. Altijd met veel plezier aan kinderen, jongeren en volwassenen. Het regisseren zit nou eenmaal in haar bloed. Ze wil graag bestaande stukken regisseren of zelf voorstellingen maken. Met elkaar iets bijzonders maken, dat is het mooiste wat er is. In de musical “Summer of Love”gaan we er weer een mooi theatraal en muzikaal feestje van maken.

DIRIGENT

Jan Smale heeft in 2008 de stap gemaakt naar Drenthe. In eerste instantie in de agrarische sector echter hij kwam er achter dat hij van zijn oude liefde zijn beroep moest gaan maken. Zijn passie voor muziek en theater ontstond door van jongs af aan orgel te spelen, in een orkest te spelen en arrangementen te maken op zelfgemaakte melodieën. Jan ging vanaf 2015 zingen bij het theaterkoor Ericarré. Onder zijn voorzitterschap is dat een heel dynamische vereniging geworden met allerlei vernieuwende projecten. Langzamerhand ontstond er in 2016 steeds meer interesse voor het werk van de mens vóór het koor, de dirigent. Vanaf die tijd werd hij dan ook de dirigent van meerdere bestaande koren of richtte hij nieuwe koren op. Jan had zijn roeping gevonden en werd fulltime dirigent / arrangeur. In 2019 was Jan de dirigent van “Hutspot the musical” en zal hij binnenkort zijn enthousiasme en gedrevenheid volop op u overbrengen in de nieuwe musical “Summer of love”. www.zingenmetjan.nl


Commissies

Binnen onze stichting is er altijd veel hulp nodig om een voorstelling zo goed mogelijk eruit te laten zien. Daarom zijn we blij met iedere vorm van hulp! We vinden het altijd erg fijn als deelnemers zich ook aanmelden om te helpen in een commissie. Dit kan bijvoorbeeld de PR-commissie zijn, die zich onder andere bezighoudt met berichtgeving op social media en de website, maar ook de kleding-, grime-, decor-, en rekwisietencommissies. 

Samen maken we het muziektheater sterk!


Het bestuur

Het bestuur is verantwoordelijk voor het beleid van Stichting Muziektheater NIET REmmen en ziet toe op de dagelijkse gang van zaken. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

  • Kirsten Sanderse – Voorzitter
  • Roelie Klasens – Secretaris
  • Evert Aardema – Penningmeester
hands instruments