Sponsoren

Deze toppers zorgen ervoor dat dat we samen kunnen genieten van een leuke musical en een heerlijk avondje uit! Druk op het logo en bezoek de website van de sponsor.

Wilt u als bedrijf Stichting Muziektheater NIET REmmen ondersteunen?
Neem dan contact op met onze secretaris (email: secretaris@nietremmen.nl)) voor meer informatie.

U kunt via de link sponsorpakketten de informatie over de sponsorpakketten downloaden en dit eerst es even rustig doorlezen.

Als u zich wilt aanmelden, stuur dan een mail met uw bedrijfsnaam, naam contact, telefoonnummer, email en welk sponsorpakket u kiest naar secretaris@nietremmen.nl.
Wij sturen u kort daarna een bevestiging met de bijbehorende rekening.

Wilt u zich aanmelden bij de club “Vrienden van NIET REmmen” om ons een warm hart toe te dragen? Dat kan ook. Klik dan hier.


Sponsorpakketten


prins bernard cultuurfonds

De kunst van het geven
Het Prins Bernhard Cultuurfonds ondersteunt cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Ook geven we particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.


logo gemeente emmen

Kunst en cultuur zijn op meerdere manieren belangrijk voor de gemeente Emmen. Zo dragen ze bij aan Emmen als gemeente waar het aantrekkelijk wonen, werken en recreëren is en krijgt de economie een impuls door alle kunst en cultuuractiviteiten.
Maar kunst en cultuur zijn meer. Het is belangrijk bij de ontwikkeling van talenten, stimulering van de fantasie en het vertellen van een verhaal op unieke en eigen wijze.

Om kunst en cultuur in onze gemeente te stimuleren, hebben we in overleg met culturele organisaties bepaald op welke speerpunten we de komende vier jaar in gaan zetten. Deze speerpunten zijn vastgelegd in de Cultuurnota Van Goede Grond 2018 – 2021.
Alle informatie over de cultuurnota, de gehele nota én een samenvatting is te bekijken op www.vangoedegrond.nl (externe link)