Nieuwsbrief Hutspot the Musical Nr 1.  9-11-2017.

Het belangrijkste eerst, het bestuur voor de Stichting Muziektheater Niet REmmen is gevonden. Nu kunnen we naar de notaris. We zoeken nog een notaris die ons daarbij wil sponsoren.

De stichting hebben wij nodig als wij op pad gaan om fondsen te werven voor Hutspot, dus wij kunnen nu ook daarmee van start.

De voorbereidingen voor de informatieavond van 23-11 zijn in volle gang.

PowerPoint maken, zorgen dat er een duidelijk verhaal is, al onze contacten uitnodigen en een paar liedjes voorbereiden zodat we ook daarvan wat kunnen laten horen.

Dat is allemaal goed te doen, er is maar één risico puntje, vooral voor het publiek, bij gebrek aan een koor moeten we die avond zelf de liedjes nog ten gehore brengen.

De aanmeldingen voor het gezelschap van Hutspot the Musical beginnen binnen te komen en voor zover wij dat kunnen bepalen raken wij al aardig bekend.

Wereldberoemd in Emmen straks.

Wij hebben ons eerste radio optreden bij ZO34 inmiddels achter de rug, er is een interview geweest met Dagblad van het Noorden en dat is straks niet te missen. Uitkijken naar een artikel met een foto van twee dwazen, allebei met een elektrische gitaar in handen, onder een spar met een bietenveld op de achtergrond.

15 November zijn we tegen 10.45 uur te horen in de uitzending “De Brink” van RTV Drenthe.

Nog meer nieuwtjes? Er is iedere dag wel wat nieuws. Wij komen op de leukste plekken en maken kennis met zoveel uiteenlopende mensen, dat alleen dat al het hele project de moeite waard maakt.

Wat het zo mooi maakt is, dat iedereen zo enthousiast is en dat we steeds weer op nieuwe wegen worden gezet en nieuwe ideeën opdoen.

Wij hopen jullie allemaal te mogen begroeten op donderdag 23 november in de Marke in Emmen

Aanvang 20.00 uur.

Jan Smale

Sebastiaan Tiehuis

Irma Overweg.