Het doel is het oprichten van een multicultureel koor, het instuderen van Hutspot de Musical en daarmee uiteindelijk, na de nodige try-outs optreden in het Atlas theater met een show die van de planken spettert!!!

Hutspot is een Nederlandstalige musical, zowel in prozateksten als in liedteksten. Een uitdaging voor mensen met een andere moedertaal, maar een mooie manier om de Nederlandse taal beter te leren.

Ik hoop en verwacht dat binnen het koor men elkaar hulp zal bieden en over en weer iets van elkaars taal zal opsteken.

Met, hopelijk, zoveel inbreng uit het koor dat we muzikaal gezien ook de invloeden uit de culturen van de koorleden kunnen meenemen.

Het script is flexibel, dus inbreng wordt gewaardeerd.

Behalve het maken van “gewoon” een leuke musical waarbij de deelnemers, en later het publiek, een leuke tijd beleeft, is het onderliggende doel van het geheel precies datgene te doen wat de personages in de musical voorstaan. Verbinding zoeken met elkaar.

Niet gewoon een koor oprichten, één keer in de week samen zingen en dan weer naar huis, maar elkaar opzoeken en leren kennen, elkaars taal en gewoonten horen en zien en accepteren en daardoor allemaal rijker worden.

Wil je op de hoogte blijven of misschien wel meedoen in de musical, achter de schermen of in de organisatie? Meld je dan aan met een korte email

Stuur een email naar onze secretaris ( secretaris@nietremmen.nl) met je naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en wat je graag wilt doen en wij nemen contact met je op. Hartstikke leuk.