Informatie


atlas theater

Repetities

Vanaf zaterdag 9 september 2023 a.s. vinden elke zaterdagochtend de koorrepetities plaats van 10.00 uur tot 12.00 uur. En vanaf donderdag 11 januari 2024 vinden elke donderdagavond de acteerrepetities plaats van 20.00 uur tot 22.00 uur. Beide repetities vinden plaats in Emmen. Een musical bestaat voornamelijk uit zang, acteerwerk en een beetje dans. Om een kwalitatief goede productie neer te zetten, zijn de repetities intensief, maar daardoor ook uitdagend en bovenal heel leuk! Soms zullen er extra (solisten)repetities zijn en in de laatste weken voor de optredens zijn er gezamenlijke repetities om de hele musical door te lopen. In een repetitieschema is duidelijk te zien wie wanneer verwacht wordt. Als je geen rol hebt en alleen zingt, dan hoef je alleen op zaterdagochtend aanwezig te zijn. Als je een rol hebt, dan zing je automatisch mee en kan het zijn dat je naast de donderdagavond ook af en toe verwacht wordt op de zaterdagochtend.

Bijdrage

Om mee te kunnen doen met deze musical betaal je contributie. Deze bijdrage is onder andere nodig voor het huren van het theater, decor, kleding, attributen en andere kosten die gemaakt moeten worden voor een productie. De deelnemersbijdrage is € 100 per persoon (periode september 2023 t/m juni 2024).

De minimumleeftijd om lid te kunnen worden is 13 jaar. Jong en oud zijn welkom! Voor Summer of Love the Musical zijn ook 70+ uitgenodigd om mee te doen.


Inloggen Deelnemers Summer of Love Musical

De dirigent heeft voor de deelnemers een pagina gemaakt waar alle bladmuziek en mp3 bestanden staan die gebruikt worden in de musical. Hartstikke handig voor zangers, zangeressen en het combo.. Deze pagina is met een wachtwoord beschermd. Deelnemers kunnen het wachtwoord vragen aan de secretaris door een mail te sturen naar >> secretaris@nietremmen.nl

Inloggen Deelnemers

FAQ Summer of Love

FAQ